Как точно да монтирам сглобяващ се плувен басейн в градината?

inflatable pool

Един от рентабилните и най-забавни начини да изкарате летен горещ следобед е да релаксирате или да прекарвате време в сглобяем басейн в двора ни. Дечица и възрастни е възможно да се любуват на приятни моменти и игри във водата.

Личен плувен басейн в двора в днешно време не е абсурдна или тежка покупка, както беше назад във времето. Сега в почти всеки двор с достатъчно пространство може спокойно да се построи сглобяем басейн за плуване.

С елементарно подготвяне, различни ключови аксесоара и голяма част идеи за интересни дейности, надуващият се плувен басейн е в състояние да стане в едно наистина неповторимо семейно мероприятие. Тези, където биха желали да се насладят оптимално от надуваемите басейни може да научат елементарна методика за построяване, като биха следвали абсолютно всеки път:

Направите избор за мястото на сглобяващия се басейн
Да построите своя басейн за плуване, подберете чиста и много далечно пространство от дървета или растителност.

Подготовка на плоскостта


Плувният басейн е желателно да бъде поставен върху равна повърхност, с цел запазване качеството и да има равномерна дълбочинност в басейна. Ще е възможно да се наложи да изравните земята, да премахнете чакъла и т.н. ефективен избор е да сложите пласт пясък, за да надуете надуваем басейн.

Подредете структурата на басейна, на подовото покритие
Подредете басейна на брезент. Подберете правилното положение и разтворете преди да го надуете.

Надуйте страните на плувния басейн


Напомпайте страните на плувния басейн с надуваема помпа.

Напълнете надуваемия басейн
Ползвайте градинския маркуч и пуснете чешмата: чакайте като се запълни, като това може спокойно да коства доста дреме.

Правилно е да запълните басейна на рано сутрин.

С този вариант топлината от слънцето трябва да затопли температурата на водата, която е типична за късния следобед.

В случай, че напълнената вода все още е неприятно студена, изсъпете към нея малко на брой кофи, съдържащи много топла вода за по-бързо повишаване на температурата.

Монтиране на аксесоари


Ако в басейния комплект е на лице филтър, спокойно можете да монтирате успоредно инфузията или да запълните басейна. Точно след тази стъпка да се добавят всички допълнителни елементи към плувния басейн: стъпалата за достъп, шезлонзи и чадъри около него и т.н.

След като сглобяемият басейн е инсталиран, е нужно само да облечете банския костюм и да се отдадете на веселието от плуването в собствения ви дом!

Разгледайте сайта ни: пластмасови столовe

Коментирайте