В състояние ли сте да разгадаете сънищата със съдействието на съновник?

horoscope

Съновиденията за разгадаване е нужно да бъдат отделяни. В случай, че сънят ви е смутен, минава точно като на лента от филм и вие сами не участвате в този „сценарий“ – този сън е безполезен. Съновидението, върху което е препоръчително да се фокусирате, е ред да остави белег в съзнанието ви. Навярно няма да можете се сетите за пълния сюжет, а само самостоятелни епизоди. Действително и най-малката частица или детайл от съновидението е хубаво да остави личния си отпечатък в сърцето ви. 

Препоръка при разгадаване на съновиденията: Най-вече сънят, който е преизпълнен със страст и не ви дава мира, може да ви напътства. Пророческият сън носи отличителна сантиментална украска, която не би могла да се пресъздаде с думи. 

Не се засилвайте да търсите книгата за тълкуване на сънища. Значително бързо се гадаят случки, като те са емоционално украсени и притежават контакт с чисто човешки чувства. Действителните и яростни чувства са светлината по уличките на съществуването ни. 

Възможно е от нас сънуваното да се превърне в неразделна част от истинския живот. Всяка една нощ човек сънува, но в повечето случаи, неминуемо след като се събуди, не се сещаме за нищо. Коректното разгадаване на съня е изкуство. Необходимо е да успеете от огромното количество сънувано да отсеете важното съдържание. 

Много рядко в съновиденията ни присъстват цветове, вкусови усещания, миризми и звуци. Появата им в съня на всеки един човек е от огромен смисъл и в по-голяма част от случаите допринася прояснение за събития от близкото бъдеще. 

Направете дневник на вашите сънища. Много внимателно подберете именно тези компоненти, които са коректните за разгадаване. Погледнете в книгата за разгадаване на сънища ключов знак, който се отнася до конкретен предмет, обект на сънищата си. И съвсем спокойно следвайте условията, актуални за всяка дейност на творчеството. 

Потенциални примери от съновника: лес – тревога; хълм – спънка; мъглявина – тайнственост; ято птици – посетители;…

Не схващайте съня безусловно. Сънищата са ограбени от здрав смисъл, логика и последователност. Логиката на изкуството коренно се отличава от логичността на реалния живот. Безсъмнено това, което сънуваме, е играене на нашето собствено подсъзнание. Нашето подсъзнателно мислене е лишено от реална логика и смисъл. 

Коментирайте